Kurset

Informohu Rreth Kurseve Tona

AlbAcademy ka mbi 10 lloje të ndryshme kursesh të cilësisë së lartë të ndara në 3 kategori të ndryshme. Të gjitha kurset tona janë të projektuara nga ekspertë të fushës, për t’ju dhënë një përvojë interaktive dhe të pasuruar të të mësuarit. Albacademy ofron gjithashtu dhe trajnime te stafit. Staf i mire, i kualifikuar dhe efektiv mund të jetë pasuri më e madhe e një organizate. Me trajnime të stafit të dizajnuara me kujdes, ne ofrojmë mundësi të vazhdueshme të zhvillimit profesional për të mbështetur kalimin nga një rol thjesht operacional në një rol profesional. Është koha e kurseve profesionale afatshkurtra, përmes së cilave fitohet një lloj ekspertizë e mjaftueshme dhe e vlefshme, për të nisur karrierën si ekspert në një fushë të caktuar, apo për të përparuar më lart profesionalisht në degë të reja. Përgatisim profesionistët për të cilët tregu ka nevoje.